2014. február 15., szombat

Új blogom indult!

Kedves olvasóim!

Indítottam egy új blogot Szombat reggeli gondolkodó műhely címmel. Az élet nagy kérdéseiről szeretném, hogy olvasóimmal együtt gondolkodjunk, elmélkedjünk, beszélgessünk. Egy interaktív blogot szeretnék ezzel útjára indítani, ahol kapcsolatba léphetek olvasóimmal, ahol megoszthatjuk egymás véleményét, gondolatait, ahol megismerkedhetünk egymással az internet nyújtotta lehetőségen keresztül függetlenül felekezeti, nemzetiségi, társadalmi vagy egyéb hovatartozásunktól.

Miért szombat reggeli gondolkodó műhely? Mert ma Szombat van, és ma reggel kaptam ezt az ötletet, hozzá a lendületet és a gondolatokat. Ezután pedig Szombat reggelenként fogok újabb kérdéseket feltenni, amihez várom a hozzászólásokat, de ugyanakkor olvasóimtól is várok ötleteket kérdésekhez, amelyek az élet dolgairól szólnak és amelyről beszélni szeretnének. Legyen közös ez a munka, ezt szeretném és egyrészt ezért is neveztem el műhelynek.  

Műhely azért is, mert szeretném ha nem egyedül, egyoldalúan kellene ezt tovább vigyem, hanem remélem, hogy mindazok is bekapcsolódnak majd, akik eddig visszajelzés nélkül olvasták a blogomat és hívők, de szeretnék megszólítani nem hívő embereket is, és szeretném feltárni a világ előtt ezáltal azt a sokszínűséget, amelyet mi emberek szerte a világban képviselünk. Azt kívánom, hogy adjon nekem Isten erőt, hogy amit ezáltal eltervezett az életemben véghez tudjam vinni. És azt kívánom, hogy áldás legyen ez az új blog mindazok számára is, akik a gondolkodásban, elmélkedésben, beszélgetésben különleges emberi képességeket látnak és akik számára ezek fontos összetevői életünknek.

Mindenkit sok szeretettel várok itt továbbra is és az új blogon is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése